Kredittkort
Kredittkort

Kredittkort er i dag blitt en gunstig måte å betale for tjenester og varer på. Kortene kan benyttes overalt verden over, som betalingsmiddel eller for å skaffe seg kontanter. Betaling med kredittkort gir i tillegg mange andre fordeler. Forskjellige kort, forskjellige måter å spare penger på. Her på siden kan du finne de fleste.

IKANO VISA – Kredittkort med spennende fordelsprogram.

Det finnes mange tilbydere av kort, og tilbudene varierer fra de rene kredittkortene til kort som har store fordelspakker for kundene. Fordelsprogrammene gir rabatter på utrolig mye forskjellig, fra overnatting på hoteller til rabatt på klær. Et av kortene som har en spennende løsning er IKANO VISA. De har 3 faste rabattordninger; mat – og dagligvarer, samt bensin. Det spennende med disse er at de har en rabattkalender. Hver måned har sin rabattordning. Det kan være hos optiker en måned, og på klær en annen. Her er det penger tjent om kortet brukes riktig.

Spar penger på bensin med Flexi Visa

Det er mange kort som kan spare deg bensinpenger. Det vil si at om du benytter kortet hver gang du fyller bensin, eller diesel, får du en rabatt pr liter. Et av disse kredittkortene er Flexi Visa. Dette kortet er kåret til et av de beste i test, og gir gode rabatter. På bensin kan du spare 4% på å bruke dette kortet når du betaler. Det beste er at kortet er ikke knyttet opp til en bestemt bensinkjede. Du får rabatten uansett hvor du fyller. I tillegg er det andre rabatter. Det vøre seg på klær, sko, elektronikk og mer til. Best av alt; rabattene kan fås verden over.