Kredittkort
Kredittkort

På utkikk etter beste kredittkort? Uten å vite formålet ditt, skal vi allikevel anbefale de tre kredittkortene som vi mener gir deg størst fordeler “all-over”. Lav rente er viktig for noen, men ikke nødvendig, dersom man planlegger å betale innen fristen. Da blir gjerne antall dager med rentefritak det viktigste, mens enkelte ønsker å ha høy kredittgrense. De kortene vi anbefaler gir deg helt klart det beste samlete tilbudet av det nevnte – og slenger kanskje på ting som gratis reiseforsikring og andre fordeler i tillegg.

Gebyrfri Visa

For deg som skal bruke kortet mye vil det beste kredittkortet være gebyrfritt, og da er Gebyrfri Visa et godt alternativ. Med dette kortet fra Santander får du passende rente (23,41%) og kan utsette tilbakebetalingen med hele 50 dager. Kredittgrensen på kr 100 000 er også blant de høyeste på markedet, samtidig som kortet inkluderer reiseforsikring og ingen skjulte avgifter.

re:member

Norges største kredittkortutsteder gir oss det som mange mener er beste kredittkort. Du har helt sikkert sett reklamene for re:member, som tilbyr deg en enorm kredittgrense på hele kr 150 000, og en rente på alminnelige 25,40%. Rentefritaket er på høye 52 dager, samtidig som reiseforsikring er inkludert. Dette kortet stiller altså høyt i alle klasser, uansett hva du planlegger å bruke kortet på.

365Privat MasterCard

Via et dansk selskap får vi tak på 365Privat MasterCard, et kort som har blitt rost av norske medier i ulike tester. Kredittgrensen er på passende kr 50 000 med påfølgende 45 dager med rentefritak. Beste kredittkort for den vanlige mannen i gata? Renten er på 25,21% og kortet inkluderer ikke reiseforsikring.