365Privat MasterCard kredittkort
365Privat MasterCard kredittkort

Det finnes mange gode kredittkort fra forskjellige banker. Noen kan skilte med gode renter og andre med gode fordelspakker. Benytter man ofte kort, som betalingsmiddel, er det best å ha et kort som er godt på begge deler. Selv om rentenivået kanskje er noe over de aller beste rentene kan fordelspakker veie opp for dette.

Kredittkortet fra 365Privat MasterCard

365privat MasterCard er et kredittkort med en grei rente, og et omfattende fordelsprogram. Rentenivået er ikke av de aller laveste, men kombinert med fordelene er det et av de beste kortene totalt. Høyeste kredittgrense er kr 50 000 og en har 45 dager i den rentefrie perioden. Dermed trenger ikke rentene løpe i det hele tatt om man betaler innen fristen. Rentene er for øvrig på 25,21% om en lar den begynne å løpe. Varekjøp betalt med kortet er gebyrfritt, mens ved kontantuttak gir gebyrer, kr 35 i fast gebyr. I tillegg kommer en prosentsats; 1,5% innen Norge og 1,75% i utlandet.

Gode fordeler

Dette er et kredittkort med en god fordelspakke, som veier opp for at renten er over 20-tallet. Dette da kortet gir CashBack ved betaling på utvalgte steder. Handler du steder hvor 365Privat har avtaler kan du spare flere tusen på årsbasis, da du vil motta en viss sum for hvert kjøp i kontanter hver måned. Bruker du mye penger på drivstoff? Ja da er dette også et godt kort for deg. Ikke bare kommer CashBack på 3,65% pr liter, men i tillegg gis det rabatt på kr 0,30 for hver liter. Det blir fort rundt kr 0,80 i avslag for literen. 365Privat kommer stadig med nyheter i fordelsprogrammet sitt, og en bør følge med kampanjer som kommer. Derfor; betal benyttet kreditt i rentefri periode, og fordelspakken tjener penger for deg.