365Privat MasterCard
365Privat MasterCard

Kredittkort fra 365Privat MasterCard, er et produkt fra kredittselskapet 365Direkte, som igjen er eid av Danske bank. I mange kåringer er kortet blitt kåret til markedets beste, av blant annet Dine penger, og i de store avisene. Med kredittkortet får du en rekke fordeler, og gode betingelser.

Grunnleggende om 365Privat MasterCard

Med kredittkortet kan du kjøpe varer i hele verden, og du kan ta ut penger i minibank, kloden rundt. Saldoen på kortet kan sjekkes når som helst. Kredittgrensen er på kr 50 000, noe som skulle holde for de fleste. Betaler du tilbake innen fristen på 45 dager er beløpet rentefritt. Kredittkort fra 365Privat har ingen årsavgift, eller faste gebyrer. Den effektive renten er noe høy, med 25,21%. Kredittkort fra 365Privat gir rabatter på en rekke varer og tjenester. Reiser du mye innenlands så har kortet en del flotte tilbud for deg.

Rabatter og fordeler med 365Privat MasterCard

Dette inkluderer 10% på overnatting hos Rica Hotels, Leiebil hos AVIS og Hertz, samt på reiseforsikring hos Travel Guard. Hos alle ESSO stasjoner i Norge får man i tillegg et avslag på kr 0,81 for hver liter bensin som man betaler med kortet. Den store bonusen er det som kalles Cashback. Det er en avtale som gir deg en rabatt på 3,65% i alle forretninger som driver med sko, klær og drivstoff. Hvis du bruker kortet fornuftig kan du spare en del av dine utgifter, selv om 3,65% ikke høres ut som det er mye blir det penger av det, over ett år.