Kredittkort
Kredittkort

Kredittkort har fått ufortjent mye kritikk i det siste og det gjør at veldig mange ser begrensninger i hvordan de bruker kredittkortet. Veldig mange glemmer disse 1-2% man kan få i cashback og at det ikke normalt ligger noen som helst grense her. Derfor har vi laget en oversikt over 10 smarte ting du kan kjøpe med kredittkort.

1. Solcellepanel

Solcellepanel på huset kan være en fantastisk investering. Litt avhengig av hvor du bor i Norge så kan solcellepanelene være betalt ned etter 10-15 år. Da sitter du igjen med «gratis strøm» i 10-15 år. Hvis du kjøper solcellepanel med kredittkort så kan du få 1-2% i cashback. I tillegg så er det en god støtteordning fra Enova som gjør at du får opp til 27000,- tilbake på din investering .

2. Bil

Bil er i utgangspunktet ikke noe morsom eller god investering. Dersom du betaler med kredittkort så kan du få cashback som får regnestykket til å se litt bedre ut. For å kunne kjøpe bil med kredittkort så må man ha ledig kredittgrense og det må være av en forhandler.

3. Båt

Båter er nok noen hakk verre enn bil så man trenger alle rabatter man kan få. Som med bil så trenger man selvfølgelig ledig kreditt og man må kjøpe av forhandler, noe som kan være komplisert da veldig mange selger privat.

4. Tannlege

Tannlege er vondt og dyrt men de aller fleste tannleger tilbyr betaling med kredittkort. Da får du noe i cashback og plutselig så ser regnestykket mye bedre ut.

5. Bensin/diesel

De aller fleste kredittkort har egne avtaler på drivstoff. Disse burde du benytte deg av for å slippe å betale unødvendig mye penger

6. Reiser og ferier

Dette er kanskje noe de aller fleste allerede kjøper i dag med kredittkort men det må nevnes. Vi mener ikke at du burde kjøpe det på grunn av forsikringen men fordi du får cashback. Forsikring bør du ha utenfor kredittkortet slik at du har full dekning.

7. Rørlegger

Veldig mange får kun en faktura når rørleggeren har vært på besøk, det man glemmer er at disse gjerne har en butikk med kortterminal. Hvis du istedenfor å betale faktura spør om du kan komme innom å betale med kort så har du plutselig spart noen kroner.

Hvordan er det mulig å ha nok kreditt på kortet til å gjennomføre disse kjøpene?

Veldig mange vil nok spørre seg om hvordan de skal få kredittgrense som passer til disse kjøpene. Her er det en skikkelig god hack vi har. Overfør pengene til kredittkortet, da trenger du ikke å øke noen kredittgrenser eller måtte tenke på en kredittvurdering.

Bruk riktig kort

Det er utrolig viktig at når man gjør store innkjøp at man bruker riktig kort. Med riktig kort så mener vi at kortet må ha en sabla god bonus. Sjekk gjerne ut våre sammenligninger her.