Kredittkort
Kredittkort

Når det kommer til anbefalte kredittkort i 2014, så er det svært mange å velge i. Kredittkortmarkedet har ikke akkurat krympet de seneste årene – det har heller vokst med mange nye aktører. Det gjør at jobben med å kåre de beste kortene så langt i år blir noe verre, men allikevel er det noen kort som skiller seg såpass ut at de fortjener mer oppmerksomhet enn andre.

Den reisendes beste venn

Nordmenn i 2014 er meget reiseglade, og da finnes det ingen bedre kompanjong å ha på innerlomma enn et kredittkort. Og det skal helst hete Gebyrfri Visa – ettersom dette er et kort som lever opp til navnet sitt. Med dette kortet kan du sørge for at reisen går glatt for seg, uten ekstra gebyrer på verken uttak eller varekjøp, samtidig som du vet at reisefølget ditt er forsikret under hele oppholdet.

For den som vil føle seg eksklusiv

Liker du å føle deg ekstra kul enten innen- eller utenlands, så bør du sjekke ut VIP Credit Card. Det er ett av de heteste kredittkortene i 2014, som absolutt kan utnyttes. Det har mange fordeler, som inngang til eksklusive nattklubber og restauranter, rabatter på både fysisk og netthandel, samt andre bonuser.

Kredittkortet har dessuten reiseforsikring inkludert, og gir deg en kreditt på inntil kr 100 000 – slik at du virkelig kan føle deg VIP.