Kredittkort
Kredittkort

Med over 30 forskjellige kort presentert på nettstedet vårt, så føler vi egentlig at det er ganske vanskelig å kun anbefale to kredittkort. Det er rett og slett blitt så mange gode tilbydere på markedet at konkurransen har tilspisset seg, men vi har allikevel klart å peke ut to absolutt godkjente kort som peker seg ut i mengden.

365Privat Mastercard

365Privat MasterCard er helt sikkert det kredittkortet vi anbefaler oftest, og er en av to anbefalte kredittkort. Det er først og fremst på grunn av en hinsides bra bonus, som gir deg 3,65% av pengene tilbake når du handler sko og klær – eller fyller drivstoff. Spesielt sistnevnte vil være en liten gullgruve for familier med to biler.

Samtidig har kortet gode betingelser, med en kredittgrense på inntil kr 50 000 og en effektiv rente på 25,21%.

Norwegian-kortet

En het konkurrent til det overnevnte kredittkortet får vi i Norwegian-kortet fra Bank Norwegian. Dette kortet utmerker seg med at du får 1% av pengene tilbake på alt du handler over hele verden, som omgjøres til CashPoints. Disse poengene kan du bruke på flyreiser hos samme flyselskap, noe som gjør at du i det små kan spare til en reise ved å dra kortet!

Norwegian-kortet er dessuten et kredittkort med gunstige betingelser. Du kan søke om en kreditt på inntil kr 100 000, og renten er på kun 23,10%.