Kredittkort
Kredittkort

Mange har et kredittkort i dag og dette skyldes at de er enkle å bruke samt at mange av dem gir oss fordeler når vi handler eller er på ferie. Bruker du kortet på riktig måte, er det praktisk talt gratis å ha et kredittkort og samtidig får du rabatt flere steder når du handler. Det er også mer sikkert å bruke kort som betaling, både hjemme og på ferie. Skulle uhellet være ute, så er det i de fleste tilfeller banken som ordner opp slik at ikke privatkontoen blir tømt om du mister kortet.

Fordeler på reisen

Spesielt når vi skal på reise, så er det fornuftig å ha med seg et kredittkort. Stort sett de fleste steder i verden aksepterer betaling med enten Visa eller Mastercard. Totalt finnes det faktisk mer enn 35 millioner brukersteder på verdensplan. Dette betyr at du slipper å veksle til en annen valuta eller kanskje flere om dere skal besøke mer enn et land og samtidig er det langt mer sikkert kun å ha med seg ett plastikk kort. Det beste kredittkortet 2017 har også reiseforsikring inkludert i kortet og dette betyr at du sparer litt penger på denne utgiften. Men allerede før du eller dere har reist av gårde, så lønner det seg å bruke kredittkortet. Når du skal booke hotell eller leiebil, så må du som regel betale et depositum. Bruker du det vanlige bankkortet som betaling, så vil pengene gå ut av kontoen din umiddelbart etterpå. Bruker du derimot kredittkortet, vil beløpet kun bli reservert her og du har fortsatt det samme beløpet til rådighet. Dette er noe hotellet og banken ordner seg imellom.

re:member – det beste kredittkort 2017

Dette kredittkortet kommer ofte øverst på listene når det beste kredittkort 2017 skal velges. Dette skyldes flere ting, blant annet den høye kredittgrensen, at du kun trenger å være 18 år for å søke om kortet og at du kun betaler for uttak av kontanter. I tillegg får du rabatt i en lang rekke vanlige butikker, nettbutikker og spisesteder. Totalt kan du oppnå rabatt mer enn 350 ulike steder og rabatten går fra et par prosent og helt opp til 25 %. Betingelsen er at du betaler med kortet. Kortet har inkludert reiseforsikring og du får 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Ulempen er renten på 25,4 %, om du kun betaler deler av fakturaen.