Kredittkort
Kredittkort

Et av Norges desidert beste kredittkort er 365Privat MasterCard, som utstedes av Den Danske Bank sin avdeling i Norge. Kortet er blitt fremhevet som et av Norges beste kredittkort for ansvarlige brukere ved flere anledninger, og ble sist utpekt som det beste kredittkortet for ansvarlige brukere av Dine Penger. Når Dine Penger sier “ansvarlig bruker”, så mener de med dette, en bruker som betaler hele regningen sin før forfall, og med dette ikke benytter seg av kreditten etter at den koster renter.

Et kredittkort som gir mer en billig bensin

Den Danske Bank skryter gjerne av at 365Privat MasterCard er Norges beste kredittkort på bensin. Dette er heller ikke langt fra sannheten. Bruker man kortet hos ESSO ligger den samlede rabatten på rundt 5%. Hos alle andre stasjoner får man tilbake 3,65%. Den samme rabatten får man i tillegg også for klær og for sko. Den maksimale summen som man får tilbake i løpet av et år ligger på opptil kr 3 000, noe som tilsier en omsetning på rundt kr 82 000 på kortet, om man bruker det overalt, eller på rundt kr 60 000 om kortet brukes hos ESSO alene.

Den argeste konkurrenten til Norges beste kredittkort for bensin

Det eneste kortet som kan by på noe som likner på konkurranse i området billig bensin, er Flexi Visa fra Santander, som også er blant de beste kredittkort i Norge i 2016. Her velger man i hvilken bransje man ønsker å få rabatter, og man kan velge bensinstasjoner. Da får man en rabatt på 4% hos alle kjeder, og en maksimal rabatt på kr 2 000 per år. Dette tilsier en omsetning på kr 50 000 om man kun handler på bensinstasjoner.