Kredittkort
Kredittkort

I år som i fjor, og årene før der igjen, er det på tide å kåre de beste bensinkortene på markedet – eller kredittkort med drivstoffbonuser – som de egentlig heter. Det er nemlig enkelte slike kort som har spesielle bonuser for deg som fyller mye bensin eller diesel, og som lar deg spare tusenvis av kroner hvert eneste år.

365Privat MasterCard

Det er ikke mulig å kåre beste bensinkort i 2015 uten at kredittkortet fra den Danske Bank er med i bildet. 365Privat har nemlig blitt kåret til beste kredittkort med drivstoffbonus mange år på rad, og gir i år som i fjor deg 3,65% bonus på både bensin og diesel. Og dette uansett hvilken kjede du velger å fylle tanken hos! Men velger du Esso, så får du i 2015 i tillegg en ekstrabonus på 30 øre. Det gjør at 365Privat med en total besparelse på over 80 øre/literen (med en drivstoffpris på rundt 15 kroner/literen) er et av landets beste kredittkort for dette formålet.

Flexi Visa

Et annet kredittkort med drivstoffbonus som er «nesten like bra» som overnevnte, er Flexi Visa. I 2015 kan du selv velge en egen bransje som du vil spare penger i, og det er drivstoff som er mest aktuelt for de aller fleste. Da får du en bonus på hele 4%, noe som også gir deg nokså stor besparelse. Flexi Visa er et kredittkort som tilbys av Santander, og er et meget populært kort i Norge.