Santander Red kredittkort
Santander Red kredittkort

Alle vil ha et kredittkort med lave renter, gode betingelser og gjerne et omfattende fordelsprogram. Et slikt kort er ikke alltid lett å finne, men heldigvis ikke umulig. Her er et kort vi vil påstå gir deg akkurat dette, og samtidig drister vi oss til å kåre kortet, som det beste i 2015, når det gjelder rentenivået.

Lav rente og gode betingelser – Santander Red

I vrimmelen av kredittkort stikker Santander Red seg ut, blant annet på grunn av den lave renten. Her er den årlige effektive renten på kun 17,12%, og det er noe med det laveste vi har vært borti. I tillegg gir Santander Consumer Bank deg muligheten til å få en kreditt helt opp til kr 100 000. Det er flere gode betingelser ved kortet, og en av disse er at du har 50 dager som er rentefrie. Gebyrer er det også lite av. Varekjøp er gratis og det er ingen årsavgift på kortet. De eneste gebyrene finner en ved å ta ut kontanter. I Norge koster det kr 30 pluss 1% av uttakssummen, og i utlandet er gebyret det samme men prosenten er 1,75%.

God fordelspakke

Lav rente og ingen gebyrer, men det er ikke alt. Dette er et kredittkort med en god fordelspakke i tillegg. Gjennom å ha Santander Red får du tilgang til Santander Consumer Banks store fordelspakke. Her kan du få gode rabatter på alt fra klær og sko til ting til hjemmet. Rabatten kommer i form av at Santander betaler deg tilbake en viss prosent for hver vare betalt med kortet. Denne summen utbetales en gang i måneden. Denne ordningen kaller banken KickBack. I tillegg finner du også gode rabatter på andre ting, og stadig fornyes listen over samarbeidspartnere. Du bør absolutt følge med på bankens hjemmeside for å holde deg oppdatert.