Kredittkort
Kredittkort

Mange kredittkort tilbyr deg rabatt når du handler. Noen kort er mer komplette enn andre, noen er bra på netthandel og andre gir bonus når du bruker kortet i spesielle butikker. For deg som liker å handle i nettbutikken, kan det være interessant å vite hvilke kort som er best å bruke til nettopp dette. Vi har sett på de ulike kredittkortene og kommer her med en liten beskrivelse av to av de beste kredittkortene for rabatt i nettbutikken.

re:member Mastercard

Med et MasterCard fra re:member kan du få rabatt på mer enn 220 nettbutikker, innen mange ulike kategorier. Rabatten du oppnår vil variere avhengig av hvor du handler. Den kan være på så mye som 20%, forutsatt at du betaler med kredittkortet. Her finner du mange kjente nettbutikker, som Expedia, Zalando, Nelly, Getinspired og Ellos. På nettsiden til re:member er det en oversikt over alle nettbutikkene som gir rabatt. Disse er fordelt på kategori og hvilke butikker som gir de største rabattene. Du må betale hele beløpet på det du kjøper, men vil få rabatten som fratrekk på din neste faktura.

Ikano Visa

Hos Ikano Visa får du mange ulike rabatter. Men, dette gjøres på en litt annen måte. Her vil du ha tilgang til en rabattkalender og nye rabatter hver måned. I en måned får du rabatt på alt av sportsutstyr uansett hvilken butikk du velger og i neste måned kan det være alt innen reiser. Rabatten varierer fra mellom 3% til 10%. Du kan handle i nettbutikker eller i en vanlig butikk, rabatten oppnår du uansett. Det eneste kravet er at du må betale med ditt Ikano Visakort.