Kredittkort
Kredittkort

En hverdag med et kredittkort er i mange tilfeller en enklere hverdag. Dette er helt sikkert en av grunnene til at mange i dag har anskaffet seg et kort som de bruker til mye mer enn bare shopping. Er du en av dem som lenge har tenkt på å søke om et kredittkort, men som enda ikke har gjort noe med saken, så får du her et par tips om hvilke kort du eventuelt bør søke om. Det har selvsagt en del å si hva du skal bruke kortet til og derfor lønner det seg å ha gjort seg noen tanker om dette før du søker. Men, er du glad i å reise samt handle på nettet, noe veldig mange liker, så er disse to kortene de beste du får i 2017.

Norwegian Visakort

Visakortet fra Bank Norwegian er et kort som er billig å bruke og samtidig kan du ved hjelp av Cashpoints spare opp til billigere reiser. Hver gang du bruker kortet så får du 1 % i Cashpoints, som senere kan brukes til å kjøpe billigere flybilletter med Norwegian eller, om du har nok poeng, så kan du betale hele billetten med dine Cashpoints. Rabatten gjelder uansett hvilke butikker du handler i, det spiller ingen rolle om det er Meny eller Elkjøp. Du får også Cashpoints når du kjøper flybilletter hos Norwegian, og her får du 5 % på lavprisbilletter samt 20 % på flex-billetter.

Og når vi snakker om reiser, så har kortet inkludert reiseforsikring slik at du er dekket når du skal på tur. Det eneste kravet er at du betaler minst 50 % med ditt Norwegian Visakort. Den maksimale kredittgrensen ligger på kr 100 000, du får 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og kortet er gratis å bruke.

re:member Mastercard

Et annet kredittkort som også er bra, men kanskje mer rettet mot dem som liker å handle på nettet, er re:member sitt Mastercard. Ved å bruke dette kortet kan du oppnå rabatt i en lang rekke butikker på nettet samt på mange restauranter rundt om i landet. Totalt er det mer enn 350 steder hvor du kan få rabatt ved å betale med kortet. Presis hvor mye du får i rabatt avhenger av hvilket sted du handler, men du vil typisk få mellom 2 og 25 %. På nettsiden til re:member kan du se hvilke butikker som gir deg rabatt og hvor mange prosent du får.

Den høyeste kredittrammen ligger på kr 150 000, men hvor stor en kredittramme du kan få vil avgjøres etter en kredittvurdering. Det er nesten gratis å bruke kortet, det eneste du må betale for er uttak av kontanter i minibanken.