Kredittkort
Kredittkort

Det å finne de beste kredittkortene for 2017 er ikke noen enkel oppgave. Mange ting spiller inn når vi skal avgjøre hvilke kort som er best og det kortet som er best for deg, er kanskje ikke det beste for andre. Derfor er de beste kredittkortene 2017 valgt ut fra en sammenheng mellom flere ting: hvem kan søke om kortet, kredittgrense, kostnader ved å bruke kortet, rentenivå og rabatter. Vi har funnet frem til de to kortene vi mener er de beste i 2017 og du kan lese om dem her.

Bank Norwegian Visa

En av fordelene med Bank Norwegian sitt Visakort er at du kun trenger å ha fylt 18 år for å kunne søke. Den maksimale kredittgrensen er på hele kr 100 000, men hvor stor kredittgrense du kan få avgjøres etter en kredittvurdering. Kortet er gratis å bruke, det eneste du betaler for er kontantuttak i Norge, som koster kr. 39. Du opptjener Cashpoints når du bruker kortet og disse poengene kan brukes til rimeligere flybilletter med Norwegian. Du får 1 % på alt du kjøper uansett hvor, det eneste kravet er at du betaler med ditt Norwegian visakort. Du kan også opptjene slike point når du kjøper flybilletter hos Norwegian. Her får du 5 % i Cashpoints på lavprisbilletter og 20 % når du kjøper flex billetter. Sist, men ikke minst er det inkludert reiseforsikring i kortet.

re:member

re:member sitt Mastercard har også en aldersgrense på 18 år hvilket gjør kortet tilgjengelig for folk flest. Her er den maksimale kredittgrensen på hele kr 150 000, men selvsagt må din søknad gjennom en kredittvurdering før denne grensen fastsettes. Kortet er gratis å bruke, bortsett fra når du skal ta ut kontanter, da må du betale kr. 35 + 1 % av uttaket. Skal du på reise, så er du dekket av reiseforsikringen som følger med ett av de beste kredittkortene 2017, så lenge du betaler minst 50% av reisens pris med kortet. Når det gjelder rabatter, så kan du få dette i mer enn 350 butikker. Dette gjelder vanlige butikker, nettbutikker og ulike restauranter. Rabatten varierer fra 1 % til 25 %. Du kan få en oversikt over de steder du får rabatt ved å ta en titt på nettsiden til re:member.