Kredittkort
Kredittkort

De store forskjellene på Visa og MasterCard eksisterer ikke. Kortene tilhører hver sitt selskap, begge fra USA, og begge kan brukes på mer enn 30 millioner brukersteder. Det er litt flere steder hvor en kan bruke Visa, men langt de fleste brukerstedene akseptere begge kort. Derfor kan det i prinsippet være det samme hvilket kort du bruker.

Kredittkort beskytter mot svindel

Mange velger ofte å ha et Visakort og et MasterCard, slik at dersom du er på reise og de kun aksepterer det ene kortet, da har du alltid det andre som reserve. En fordel ved å bruke disse kredittkortene er at du er sikret mot svindel i henhold til den norske Finansavtaleloven. Det samme gjelder også om du har kjøpt en vare i en nettbutikk, men aldri mottar denne. Ønsker du å søke om et MasterCard, da har vi funnet frem til det beste kortet.

re:member Mastercard

Dette MasterCardet gir deg de beste rabattene og den høyeste kredittgrensen. Du kan få inntil kr 150 000 i kreditt med dette kortet og hele 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Du kan også utsette betalingen enda mer, men da må du betale 25,4% i rente. Du betaler ingen gebyrer ved å bruke kortet, unntaket er ved uttak av kontanter. Her må du betale kr 35 + 1% av summen du tar ut. Kortet gir deg tilgang til rabatt i mer enn 300 butikker, hvorav mange av dem er nettbutikker. Du kan få opptil 25% i rabatt i enkelte av butikkene, kun ved å betale med ditt kredittkort. Hele listen med butikker hvor du kan få rabatt finner du på nettsiden til re:member. Alt i alt er dette et kort med flere fordeler enn ulemper.