Kredittkort
Kredittkort

Det finnes svært mange forskjellige kredittkort på det norske markedet, for deg som bruker er det viktig å velge riktig kort, på den måten kan du spare tusenvis av kroner hvert år! Velger du et kredittkort fra en uavhengig finansinstitusjon istedenfor et fra din daglige bankforbindelse ,så vil du i de fleste sammenhenger få flere og bedre fordeler når kortet brukes.

Kredittkort som gir deg rabatt på flyreiser

For å illustrere, er du mye ute å reiser med fly er det dumt å ha et kredittkort som primært gir deg rabatt på bensin og diesel, du burde da ha et kort som gir deg rabatter på flyreiser. I denne sammenheng er det også smart å ha et kredittkort som gir deg gratis reiseforsikring hvis minst 50% av reisen betales med kortet.

Kredittkort med lav rente

Hvis du er av den typen som tar ut mye kontanter med ditt kredittkort, istedenfor å bruke det til varekjøp,  er det smart å ha et kredittkort med lav rente. Dette fordi rentene begynner å løpe med en gang hvis du foretar et minibankuttak, ved varekjøp får du derimot gjerne 40-50 dager rentefri betalingsutsettelse.

Flere kort

Hvilket kredittkort som passer akkurat for deg er vanskelig å si, du må se på ditt handlemønster og ta en vurdering! Som et alternativ kan du ha flere kort som du bruker til forskjellige ting.

Anbefalte norske kredittkort

Anbefalte norske kredittkort er etter vår vurdering 365Privat MasterCard (365Direkte), re:member (EnterCard), Gebyrfri Visa (Santander), Santander Red (Santander), Norwegian-kortet (Bank Norwegian), Flexi Visa (Santander), Ikano Visa (Ikano Bank), Shell MasterCard (Ikano Bank), Cresco Gold (Cresco), Manchester United Visa (Santander) og Liverpool FC MasterCard (DNB). Det finnes mange flere kort på markedet, så du må sondere markedet for å finne  det som passer best for deg og ditt bruk!