Kredittkort
Kredittkort

Kredittkort gir deg mange fordeler som du ikke har med et vanlig debitbankkort. Der er definitivt overlegent å handle med kredittkort og de forskjellige kortene på markedet gir deg forskjellige fordeler. Noen spesielle kort gir deg rabatter på kjøp av drivstoff. Det er en del penger å spare for den som bruker bilen ofte, men hvilket kort med rabatter på drivstoff er best for deg?

365Privat MasterCard er bra på bensin

Et kredittkort som ligger og dupper på toppen av mange tester er 365Privat MasterCard. Dette kortet har en kjemperabatt på 3,65% på kjøp av drivstoff. Dette er en bonus som er meget høy til sammenlikning med andre kredittkort-firma. Fyller du i tillegg hos Esso får du en rabatt på kr 0,30 i tillegg. Antakelig har kortet den beste bensinbonusen som man finner her i landet. Med 356Privat MasterCard får du selvfølgelig bonusen hos alle kjedene, no som gjør kortet veldig bra.

Flexi VISA

Kredittkort som Flexi Visa er en god utfordrer til 365Privat MasterCard. Kortet er utsted av Santander Consumer Bank. Kortet er også veldig bra for fylling av drivstoff. Her er rabatten på hele 4%. Denne rabatten er også uavhengig av hvilken kjede du tanker hos. Det som gjør Flexi Visa til et bedre valg, er hvis du trenger et kort du som du kan bruke til andre ting også. Der finnes bonuser for kjøp av klær, elektronikk og flybilletter, slik at Flexi Visa, slik som navnet sier, er et meget fleksibelt kredittkort, for den som gjør mer enn å kjøre bil.