Kredittkort
Kredittkort

Det lønner seg alltid å bruke mer enn bare ett kredittkort. Siden de forskjellige kredittkortselskapene tilbyr ulike fordeler ved bruk, har de som bruker kortene sine på en smart måte de aller beste fordelene. Blant annet kan man spare penger på både ferie, interiør, bensin og dagligvarer ved å bruke forskjellige kort til ulike anledninger.

Få en billig reise med kredittkort

Noen kredittkort er spesialtilpasset deg som reiser mye. Om du er glad i å reise med fly, bo på gode hoteller og spise på flotte restauranter vil det lønne seg å tenke over hvilket kort du bruker til å betale med. SAS EuroBonus sitt kredittkort er akkurat et slikt et som er skreddersydd for deg som reiser ofte, enten det er i jobb eller privat. Med kort fra SAS vil du få EuroBonus poeng hver gang du bruker kortet. Disse kan igjen brukes til å få billig overnatting og rimelige flybilletter, eller til og med gratis reiser med SAS og flyvninger i deres Star Alliance nettverk. Det er også mange andre fordeler ved å bruke dette kortet, slik som eksklusive tilbud på opplevelser, reiser og hotell, samt reiseforsikring og avbestillingsforsikring på dine flybilletter.

Utnytt mulighetene for å fly gratis

Med SAS EuroBonus Classic American Express Card vil du kunne fly gratis når du har samlet opp nok EuroBonus poeng. Dette gjør du ved å foreta varekjøp og kjøp av flyreiser og hotell med kortet. Ved bevisst bruk  i de tilfellene der du kan få bonuspoeng, vil du snart kunne reise helt gratis akkurat dit du ønsker på din neste ferie. Man kan også bruke sine bonuspoeng til å spandere en gratis reise på resten av familien, eller kanskje du vil ha med en venn på reise? Med EuroBonus har du muligheten til dette, og mye mer om du bruker ditt kredittkort på riktig måte.