Kredittkort
Kredittkort

Mange liker å reise og hva er bedre enn å få reisen så rimelig som overhodet mulig? Dette er selvsagt mulig dersom du ramler over et godt tilbud, men det kan også bli mulig når du sparer opp bonuspoeng. De fleste flyselskaper har bonusprogrammer og her får du poeng når du flyr med dem.
De selskapene vi har i Norge, som SAS og Norwegian, er intet unntak. Men, en kan også spare opp bonuspoeng ved å bruke det riktige kredittkortet. På den måten kan en tjene opp til en rimelig ferie, om du bruker kortet en del. Du opptjener poeng når du betaler med kortet og vi har her sett på hvilke som tilbyr en slik ordning.

Bank Norwegian Visa

Med dette Visakortet sparer du opp CashPoints, som du senere kan brukes hos Norwegian. Ved å bruke kortet, sparer du opp 1% på alle kjøp du foretar og hvor du bruker det som betalingsmiddel. I tillegg for du minst 5% i bonus på billetter du kjøper hos Norwegian. Denne bonusen blir satt inn på din CashPoints konto og kan byttes til nye flyreiser senere. Du kan få opptil kr 100 000 i kreditramme.

Diners Club

Dette er et av de litt mer eksklusive kredittkortene. Om du kombinerer kortet med ditt SAS Eurobonusmedlemskap, opptjener du ekstrapoeng til din Eurobonus konto. Hver gang du bruker kortet, uansett om du kjøper melk i butikken eller en ny sofa, så får du 15 ekstrapoeng. Disse poengene kan brukes til ferier, hotellopphold eller leie av bil. Med et Diners Clubkort er det i prinsippet ikke noen kredittgrense, dette er noe som avtales underveis.