Kredittkort
Kredittkort

Du bør ikke bruke kredittkort på å utsette et problem eller til å flytte gjeld. Det vil bare gjøre ting verre for deg. Du bør heller lære deg å bruke kredittkort på riktig måte. Alt du bruker på ditt kredittkort skal du ha muligheten til å betale tilbake. Det å bruke kortet på en riktig måte vil gi deg mange fordeler.

Kredittkort betyr ikke bedre råd

Kjøper man ting man egentlig ikke har råd til med kredittkort kan dette bli dyrt. Det å leve på lånte penger kan skape store problemer. Det kan fort gå veldig galt om man lever på denne måten. Klarer du ikke å betale tilbake det du har lånt vil gjelden blir større. Så ett lån på kr 15 000 kan fort doble deg om man ikke betaler i tide. Et kredittkort skal brukes på den måten at det du låner betales tilbake helst før det kommer renter. Da unngår du at rentene blir høye og lager problemer for deg.

Vit at du kan betale regningen

Om du allerede er havnet i en knipe er refinansiering en god løsning. Det er veldig vanskelig å klare å betale ned et kredittkort på måneds basis. Uansett om du har lån eller andre kreditter er det lurt å ha en sparekonto. Et budsjett kan også være lurt når du skal legge en nedbetalingsplan. Om du har havnet i skikkelig knipe er det alltid best å prate med banken din. De kan da prøve å finne beste løsningen for deg. Husk å alltid sjekke andre muligheter før du tar opp ett kredittkort. Men, det er bare om du ikke skal bruke kortet på riktig måte.