Kredittkort
Kredittkort

Benytter du deg ikke allerede av et bonusprogram for drivstoffylling, så er tiden så absolutt inne for det nå. For mens nordmenn ofte klager på de høye bensinprisene, så har man samtidig de beste bonusordningene i verden for å spare penger både på bensin og diesel. Skaff deg et moderne bensinkort (kredittkort) nå!

Slik er et bensinkort

Et bensinkort er egentlig et vanlig kredittkort, men som ofte omtales slik på grunn av en omfattende bonus. To gode eksempler på slike kort er 365Privat Mastercard og Flexi Visa, som begge gir deg solide bonuser når du fyller tanken. Fordelen med slike kort kontra dedikerte bensinstasjonskjedekort (se neste avsnitt), er at du kan fylle hos akkurat hvilken kjede du vil, og få den samme bonusen.

Bruker du et kredittkort med bensinbonus til å fylle tanken, så kan du spare inntil 90 øre/literen (med dagens bensinpriser på 15-16kr/literen). Det er det vel verdt?

Flere å velge i

De to overnevnte kortene gir den beste bonusen hvis du vil velge å fylle hos hvilken som helst kjede, men de største bensinstasjonkjedene i landet har dessuten sine egne kredittkort med bonuser. Hos Shell sparer du vanligvis 40 øre/literen på et slikt kort, samtidig som både Esso og Statoil har egne bensinkort med tilsvarende bonuser.