Credits Visa kredittkort
Credits Visa kredittkort

Mange kredittkort har flere gebyrer, alt fra årsavgifter og til gebyrer på bruken. Dette er småsummer, men det er helt unødvendige summer. Derfor bør man se på gebyrene når man skal søke om et nytt kredittkort. Et kredittkort som er helt uten gebyrer er Credits Visa. Dette kortet er helt gratis å ha i lommeboken og helt gratis i bruk. Dette gjør det svært rimelig å ha den økonomiske sikkerhet som dette kredittkortet gir deg. Kredittkortet kan brukes til å betale for akkurat det du ønsker. Enten du ønsker å reise eller pusse opp huset, har du muligheten med dette kortet.

Både rabatter og reiseforsikring er inkludert

Credits Visa gir deg gode rabatter på en rekke forskjellige varer. Det eneste du må gjør er å bruke kortet i butikken, så får du automatisk rabatten. Dermed vil det lønne seg å bruke dette kortet jevnlig, i alle type butikker. Inkludert i kortet er og en helt gratis reise- og avbestillings forsikring. Denne vil automatisk aktiveres når man bruker dette kortet til å betale minst halvparten av alle reiseutgiftene. Dermed slipper du å tenke på en egen forsikring.

Alle de relevante detaljene for Credits visa

Først og fremst er det ingen avgifter eller gebyrer knyttet til dette kortet. Selve søkeprosessen er nettbasert, så du fikser det hele raskt og effektivt. Egen vilkår gjelder og man må være minst 20 år for å kunne søke. Du får hele 50 rentefrie dager, noe som er en av de lengste rentefrie periodene på markedet. Den maksimale kredittgrensen er hele 100 000 kroner og må søkes om spesielt.