Kredittkort
Kredittkort

Det finnes mange fordeler med kredittkort. I mange tilfeller kan du både spare penger og være bedre sikret mot svindel på Internett hvis du bruker ditt kredittkort istedenfor ditt vanlige bankkort. Selv om fordelene er mange er det viktig å betale regningen i tide for å unngå at rentene begynner å løpe!

De 5 beste fordelene

1. Drivstoffrabatt
2. Reiseforsikring
3. Cashback
4. Sikkerhet i forbindelse med reise
5. Trygghet ved netthandel

Drivstoffrabatt

Nummer 1 gir deg nesten opptil en krone spart per liter drivstoff som du fyller på bilen din. Det blir veldig mye i løpet av et helt år, noe som gjør at dette topper listen min. Se deg om etter et kredittkort som har avtaler med flere bensinstasjonskjeder om du ofte pendler eller bruker bilen til lengre turer, for det er ikke alltid favoritt stasjonen din er i nærheten.

Reiseforsikring

Reiseforsikring kommer på 2. plass. Betaler du 50% eller mer av reisen din, eller til og med drivstoff på bilen din, så er du dekket av forsikringen fra kredittkortet ditt (les mer om gratis reiseforsikring). Det gjør at du lett sparer 1500 kroner eller mer per år, som er en vanlig pris på reiseforsikring hos forsikringsselskapene.

Cashback

Cashback som er på en flott 3. plass kan gi regningen din en del reduksjon. For flere kredittkort lar deg sparer opp det de kaller cashback. Det er altså en prosentandel av det du handler for som blir trukket fra din faktura når du får den. Reduserer regningen din betraktelig om du er flittig bruker av kredittkortet.

Sikkerhet i forbindelse med reiser

Når du er på reise er det alltid veldig kjedelig å miste bankkortet eller få det frastjålet. Har du safe på hotellrommet kan du enkelt oppbevare et kredittkort der som en nødløsning om det skulle oppstå noe, da har du fortsatt tilgang til penger om uhellet er ute.

Trygghet ved netthandel

På internett så er det mange muligheter for å bli svindlet. Ved å bruke kredittkort ved netthandler så er du mer sikret enn om du forskuddsbetaler eller bruker vanlig bankkort. Oppstår det noe så er det bare å ta kontakt med kredittkortleverandøren din og de ordner opp for deg.

Les mer og sammenlign kredittkort på www.finndittkredittkort.com.