Kredittkort
Kredittkort

De beste kredittkort har mange fordeler. En viktig del av det som definerer et godt kredittkort er at det har en lang rentefri periode på kreditt brukt til varehandel. Konkurransen om kundene har presset denne perioden til å bli lengre og lengre, og de beste kredittkortene har i dag rentefrie perioder som varer mer enn 50 dager. De fleste kort som vi presenterer ligger mellom 40 og 50 dager. Dette betyr at du kan få rentefrie lån, som er helt gratis, samtidig som det er god tid til å vente på neste lønning, eller den etter det

Om rentefri betalingsutsettelse

Som navnet sier er kreditt som du har brukt til varekjøp rentefri i den rentefrie perioden. Noen selskaper vil at du betaler deler av kredittbeløpet på månedlig basis, men kreditten er fortsatt rentefri. Avtaleforholdene for nøyaktig når renta begynner å løpe er forskjellige fra kredittkort firma til kredittkort firma. Derfor er det lurt å sjekke detaljene i avtalen for å unngå overraskelser.

Med de beste kredittkortsparer du penger

Mange tror sikkert at kredittkort er dyrt, men ved hjelp av elementer som rentefri betalingsutsettelse gir kredittkort deg store muligheter til å spare penger samtidig som du øker fleksibiliteten til din private økonomi. I kombinasjon med de rabattene som du får av fordelspakkene som de forskjellige kredittkortene har er det ikke vanskelig å se de mange fordelene et bra kort gir. Men pass på, det er viktig at du husker å betale regningene i tide. Opptil en fjerdedel av kunden glemmer å betale i tide, men med ordninger som eFaktura, burde dette egentlig ikke være et problem.