Kredittkort
Kredittkort

Folk flest er interessert i å spare penger dersom dette er mulig. Og med et kredittkort er dette ofte mulig, også i hverdagen. Ikke med alle kredittkort, men det er noen kort som tilbyr rabatt på det meste. Dermed kan du spare penger, selv når du er i matbutikken. Se her hvilke kort dette gjelder.

Ikano Visa

Med dette kredittkortet kan du spare penger i hverdagen. Når du handler i butikken får du 1% i rabatt og hele 5% i desember måned. Selv med et mindre matbudsjett, kan dette bli litt penger i løpet av året. I tillegg får du 2% i rabatt når du fyller drivstoff hos Shell. Kredittgrensen på kortet er maksimalt kr 100 000. Du får 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og kan mot et mindre gebyr, utsette betalingen i inntil ni måneder. Kortet er gratis å bruke, men har et høyt gebyr for kontantuttak. Med en lav effektiv rente på 20%, er dette kortet et av de bedre å bruke i hverdagen.

re:member

re:member MasterCard er et av de beste kredittkortene på markedet. Med dette kortet får du tilgang til fordelsportalen re:member. Her kan du få opptil 25 % rabatt i mer enn 230 nettbutikker. Hele listen med butikker kan du se på nettsiden til re:member. Kort sagt er det butikker i mange kategorier. Så det kan være en del penger å spare ved å bruke nettbutikkene til hverdagslige innkjøp. Kredittgrensen er på hele kr 150 000 og dermed den høyeste i Norge. Du får 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og et kort som er gratis å bruke, bortsett fra ved kontantuttak. Men, betal regningen til tiden ellers må du betale hele 25,4% i renter.