Kredittkort
Kredittkort

For deg som er på utkikk etter kredittkort, så er det viktig å velge riktig kort, på den måten kan du spare hundrevis (om ikke tusenvis) av kroner hvert år. Dette gjennom ulike fordeler som eksklusive rabatter/tilbud , mindre gebyrer og lav rente. De fleste kort kan ikke gi deg alle disse fordelene, men noen er bedre enn ingen!

Hvordan finne riktig kredittkort?

Ved å sammenligne ulike kort finner du på en rask og enkel måte beste kredittkort for deg! Det finnes en rekke nettsider som har samlet de mest kjente og populære kredittkortene på ett sted, dette for å gjøre det enkelt å velge riktig kort.

Hva er forskjellen på kortene?

Det finnes en rekke kredittkort på det norske markedet, og alle er forskjellige. Noen er 100% gebyrfrie å bruke, eller de kan tilby deg lav rente på utnyttet kreditt, mens andre gir deg eksklusive rabatter og spesialtilbud. Du kan blant annet få cashback og kickback (penger tilbake ved varehandel), eller gratis reise- og avbestillingsforsikring, gjennom de beste kortene.

De beste kredittkortene

Det er vanskelig å si hvilke kredittkort som er best, men som regel er kort fra uavhengige kortselskaper (som Santander og EnterCard) “bedre” enn kort fra vanlige banker. Dette fordi kort fra banken som regel er strippet for fordeler!