re:member kredittkort
re:member kredittkort

Benytter man kredittkort ofte bør man ha et kort som gir flere fordeler enn eventuelle ulemper. Kortet bør samlet sett ha gode betingelser og godt fordelsprogram. Det er flere kort som passer inn i denne beskrivelsen, men vi innrømmer glatt at vi har en favoritt i re:member.

Årets favoritt – re:memeber?

Det er kortselskapet EnterCard som står bak re:member. EnterCard er nok bedre kjent enn selskapet re:member, men etter vår mening vil nok dette endre seg over tid. Dette kortet kan fås i hele Skandinavia, og utbredelsen gjør også sitt til at kortet stiller sterkt i forhold til andre kort. Kredittgrensen er satt til kr 150 000, og en benyttet kreditt på kr 15 000 vil gi en effektiv rente på 25,40%. Når du mottar den månedlige fakturaen har du en frist på 52 dager før renten på kreditten begynner å løpe. Vil du ha billigere rente kan du velge utgaven av kortet med årsavgift. Da vil en kreditt på kr 15 000 få en rente på 21,5%. Årsavgiften på dette kortet er kr 295.

Fordelspakken er variert

Her er årsaken til at vi samlet sett anser dette kortet som vinner – fordelspakken! Her kan du spare penger på en hel rekke tjenester, og innkjøp. På nettsiden re:member award finner du til enhver tid en oppdatert oversikt over alle fordelene kortet gir. Vi kan fort nevne at det vil si 200 nettbutikker, flere bookingsider for reise og hotellovernatting, restauranter og liknende. I tillegg kommer det innimellom konkurranser hvor en heldig korteier kan vinne for eksempel en tur. I skrivende stund (februar 2015) kan du faktisk vinne en tur til Alpene. Har du ikke sjekket ut dette kortet enda bør du absolutt gjøre det, da ikke alle kredittkort kan skilte med en fordelspakke som dette.