VIP Credit Card kredittkort
VIP Credit Card kredittkort

Leter du etter et kredittkort med en annen type rabatter enn de ordinære? De finnes helt klart, og er tilgjengelige for alle. Ta en titt på VIP Credit Card. Her kan man nesten si det bugner av tilbud du ikke får noe annet sted. Rabatter nesten litt i glamourstilen…

VIP Credit Card – uten gebyrer

Det første man bør bite seg merke i er, null gebyrer. Det koster altså ingenting verken å få kortet eller å bruke det. I tillegg er det hele 50 dager rentefri periode på den kreditten du bruker. Med andre ord, dette kan bli et gratis kredittkort. Betaler du derimot ikke brukt kreditt innen 50 dager løper rentene. Eksempelrenten ligger nå på 22,90% for kr 15 000 i kreditt, som betales innen 12 måneder. Utover renten skal man være oppmerksom på at uttak i minibank ikke har rentefri periode. I tillegg vil uttak i en utenlands minibank gir 1,75% i valutapåslag. VIP Credit Card kommer med kredittramme fra kr 5 000 og opp til kr 100 000.

Det gode fordelsprogrammet

VIP Credit Card har både de «vanlige» rabattene, på for eksempel dagligvarer og elektronikk, men også en god del mer «uvanlige» fordeler. Her kan du få rabatter på alt fra skjønnhetspleie til eksklusive reiser. Trener du? Ja da kan du få rabatter på treningsstudio. Samtidig som du har tilgang til et bredt og variert fordelsprogram kan du også få invitasjoner til forskjellige events. Her hos oss har vi latt oss imponere av de forskjellige tilbudene man kan få. Du bør absolutt ta en titt på hjemmesiden til VIP Credit Card, før du velger hvilket kort du skal søke om.