Kredittkort
Kredittkort

De fleste kredittkortene har gebyrer og renter knyttet til seg, noe som naturligvis er høyst nødvendig dersom bankene skal tjene noe på at du får bruke kreditten hos dem. Men med stor konkurranse på markedet gjelder det å skille seg ut, og det er noe Santander enkelt klarer med sitt gebyrfrie kredittkort.

Ingen kostnader

Kortet har fått det klengende navnet Gebyrfri Visa og er som nevnt i innledningen ett hundre prosent gebyrfritt. Det koster med andre ord ingenting å ta ut penger i en minibank, enten den befinner seg i Norge, Hong Kong eller i Tyrkia. Varekjøp koster heller ikke noe, så dette er et perfekt kort å ha med seg på reisen.

Gebyrfri Visa er også et kredittkort som har reiseforsikring inkludert, så her kan du samle hele reiseregningen under ett kort. Du får 50 dager med rentefritak, så ferien kan betales i etterkant uten at du behøver å bekymre deg for ekstra kostnader.

Et utmerket kredittkort

Videre så flesker Santander til med en kredittgrense på hele kr 100 000, så her kan man virkelig dra på en lang ferie. Den effektive renten er på rundt 23,41 prosent, så hvis du ikke rekker å betale tilbake innen den rentefrie perioden kan det fort bli kostbart. Kortet har 20 års aldersgrense, så hvis du er eldre enn dette og på utkikk – slutt og let (flere kredittkort finner du her dog).