Kredittkort
Kredittkort

Hva er den store forskjellen på de tradisjonelle kredittkortene og de mer eksklusive kortene? Det er faktisk ikke så stor forskjell. Den største forskjellen ligger i kredittgrensen og så gir de eksklusive kortene noen fordeler som et vanlig kredittkort ikke har tilgang til. Vi har satt opp en kort beskrivelse av ett av disse eksklusive kredittkortene.

Diners Club

Dette er verdens eldste kredittkort og det ble startet i USA på 50- tallet. I dag kan kortet brukes på millioner av brukersteder verden rundt. Kortet har ikke noen kredittgrense og du kan i prinsippet bruke så mye du ønsker. Med Diners Club kort får du tilgang til mer enn 500 Diners Club lounger på flyplasser verden over. En får også gratis reiseforsikring om minst 50% av reisens pris betales med kortet. Samtidig får du 15% rabatt når du leier bil hos Avis eller Budget. Så dette er et bra kort om du reiser mye, enten privat eller gjennom jobben. Kortet er gratis å bruke, men det koster kr 695 i medlemsgebyr per år.

Eksklusive Privilege Club

Som en del av kortet blir du medlem av Privilege Club. Her får du rabatt på en rekke eksklusive butikker, restauranter og attraksjoner i byer som New York, Paris, London og mange flere. I tillegg kan du handle hos nettbutikker i USA, som vanligvis ikke sender varer til Norge. Men, som medlem av Diners Club vil de likevel kunne sende varene dine hjem til deg, under forutsetning av at du betaler for frakten. Så, her har du alle muligheter til å kjøpe de varene du har drømt om lenge, men som kun selges i USA.