Bank Norwegian kredittkort
Bank Norwegian kredittkort

Det er ulike fordeler med de kredittkort du kan søke om i Norge. Noen tilbyr bonus når du handler i spesielle butikker, andre gir deg rabatt og så er det Norwegian-kortet hvor du opptjener CashPoints. Med dette kortet kan du samle sammen poeng som senere kan brukes til å betale for en reise med Norwegian, eller deler av denne. Valget er ditt. Samtidig er kortet et kredittkort som mange andre med de fordeler dette innebærer.

CashPoints

CashPoints er Norwegian-kortet sin måte å gi deg bonus på. Hver gang du bruker kortet som betalingsmiddel vil du opptjene CashPoints. Dette gjelder både ved kjøp av flybilletter hos Norwegian og når du betaler med kortet i alle andre butikker. Ved kjøp av flybilletter får du 5 % av billettprisen, uten skatter og avgifter, i CashPoints på lowfare billetter og 20 % på flex billetter. I tillegg får du 1 % i CashPoints på alle innkjøp du gjør, forutsatt at du bruker kortet som betaling. Dette gjelder uansett om du kjøper en ny TV på nettet eller lunsj på supermarkedet. Du kan løse inn dine CashPoints når som helst og bruke dem som betaling av flybilletter hos Norwegian. En enveisbillett til New York med Norwegian vil koste deg 1199 CashPoints, så da kan du jo regne ut hvor lang tid du bruker på å spare opp til denne. Bruker du kortet til daglig så blir det fort en del poeng å spare.

Praktiske opplysninger

Kortet har reiseforsikring inkludert og denne gjelder for deg, din ektefelle og de barn som ikke har fylt 21 år. Denne gjelder så lenge du har betalt minst halvparten av reisens pris med ditt Norwegian kredittkort. Hvor mye du eventuelt får i kreditt på kortet vil avgjøres etter en kredittvurdering. Det er mulig å få inntil kr 100 000 i kreditt, men det er sjeldent man får innvilget maksimumsgrensen når man søker. Når du bruker kortet får du automatisk 45 dagers rentefri betalingsutsettelse og så lenge du betaler hele fakturaen ved forfall, så er kortet stort sett gratis å bruke. Det eneste du må betale er et valutapåslag på 1,75 % ved uttak i utlandet.