Kredittkort
Kredittkort

De fleste har fått med seg at man kan få tilbakebetalt penger dersom man benytter riktig kredittkort på handlerunden i de fysiske butikken. Men det de færreste vet er at de beste korttilbyderne har skaffet seg avtaler med flere større kjeder på nettet, slik at du kan få eksklusive rabatter i utvalgte nettbutikker.

Enklere sagt – betal med riktig kredittkort og spar mellom 10 til 25 prosent på varene du handler!

Hvilket kort har slike avtaler?

Her har vi valgt å plukke ut vår absolutte favoritt, som har avtaler med hele 200 nettbutikker. Så her er sjansen stor for at du kommer over en nettbutikk som allerede har en avtale med kortet, selv om du kanskje ikke var klar over det. Dette er et kredittkort fra EnterCard, og det heter re:member. De har laget et eget fordelsprogram knyttet til kortet, kalt re:member reward.

Med andre ord belønnes du rett og slett når du handler med kortet. Maksimal rabatt ligger på 25%, men de fleste avslagene er en del lavere, og det er innenfor alle bransjer – sko, klær, kjøkken, trening – you name it. Alt du behøver å gjøre for å få avslagene er å betale med ditt re:member kredittkort, så trekkes summen fra regningen din i nettbanken. Veldig enkelt, veldig greit, og man sparer penger uten å måtte foreta seg noe ekstra. Løp og kjøp!