Reise
Reise

Når du bestiller deg ett kredittkort er det som regel reise- og avbestilling med i kortet om du betaler reisen med ditt kredittkort. Så du kan dermed spare masse på å betale din reise med ditt kredittkort når det kommer til reiseforsikring. Når du skal velge hvilket kredittkort er det meget viktig å sjekke hvilke vilkår som inngår i kortet. At du sjekker hva som inngår i reiseforsikringen på de forskjellige kredittkortene.

Sjekk de forskjellige reiseforsikringene på de ulike kredittkortene

Alle de forskjellige selskapene tilbyr deg forskjellige typer vilkår i sine reise- og avbestillingsforsikringer. Men alle de forskjellige selskapene har en ting til felles, nettopp at forsikringen er gratis. Dette gjør at du kan spare deg for masse penger i året på å bestille din reise med ditt kredittkort å få reiseforsikring derfra. Om man drar på en såkalt charter tur som de fleste vil velge, er behovet gjerne ikke like stort for å ha et omfattende program. Personer som er mye ute på reiser har gjerne ett større behov for dette. Om man velger ett kredittkort som Bank Norwegian tilbyr de kredittkort med nettopp reise- og avbestillingsforsikring. Det samme tilbyr også re:member. Om du tenker å velge en av disse til å bestille kredittkort fra bør man ta seg tid til å sjekke deres vilkår for reiseforsikring før man bestemmer seg.

De mest vanlige vilkår man finner i kredittkort

En del av de forskjellige forsikringene kan ha en ting til felles, nemlig at de kan ha en aldersgrense for reiseforsikringen. Det vil som regel si at reiseforsikringen gjerne ikke detter for eldre over 65-70 år. En som har en sånn type forsikring er hos yA Bank. Men der igjen kan de tilby å gi en forsikring på dine barn helt opp til 23 år så lenge de fortsatt bor hjemme hos deg. Man vil også få forsikring på din ektefelle/samboer. Men om dette skal gjelde må man huske at man må føre disse opp i sitt forsikringsbevis, som en medforsikrer. Men din forsikring vil dessverre forsvinne om man ikke betaler minst 50% av sin reise med ditt kredittkort. Så dette er veldig viktig å tenke på når du skal velge å ha en reiseforsikring gjennom ditt kredittkort.