Kredittkort
Kredittkort

Markedet for kredittkort kan være veldig uoverskuelig for mange mennesker. De mest hyppige tankene som går gjennom hodet på folk, som overveier å kjøpe et kredittkort er: ”Hvilket kredittkort passer best til meg?”, ”Hvilke fordeler kan jeg få?” og ”Hvordan vet jeg om det kredittkortet jeg skaffer meg er bra?”. De er alle sammen helt normale spørsmål og i denne artikkelen vil vi forsøke å besvare dem alle.

Test av kredittkort

Når det skal vurderes hvilke kredittkort som er best, blir det ofte laget tester mellom mange ulike kredittkort. Dette gjøres for at forbrukeren lettere kan få et overblikk over hvilke kredittkort som er fordelaktige og anbefalt av andre. Det er selvfølgelig mange ting som det skal tas stilling til ved tester av kredittkort. Ofte handler det også om hva forbrukeren har tenkt seg å bruke kredittkortet til. Hvis forbrukeren utelukkende ønsker et kredittkort som kan gi ham eller henne rabatter, når kortet blir brukt i forretninger, så er det noen kredittkort som er bedre enn andre. Men ønsker man for eksempel et kredittkort som en backup i tilfelle pengene går tom, så skal man velge et helt annet. Derfor kan tester ikke alltid veilede den individuelle person, men i stedet tilbyr de en mer generell veiledning.

Finn det beste kredittkortet

Hvis du gjerne vil være sikker på at du får et kredittkort som er anerkjent og anbefalt av mange kan du med fordel lese forskjellige tester av kredittkort på nettet. Her er det ofte tatt utgangspunkt i hvilket kredittkort som er mest allsidig og dermed kan leve opp til de fleste forbrukeres krav. Her kan du altså være sikker på, at et anbefalt kredittkort høyst sannsynlig vil leve opp til dine forventninger og ønsker. Om ikke annet kan du ved å lese testen vurdere om du føler at kredittkortet passer til deg og ta din beslutning deretter.

Best i test: 365Privat MasterCard

Et kort som har fått varme anbefalinger av mange uavhengige kilder er MasterCards kredittkort kalt 365Privat MasterCard. Her får du ifølge anmelderne et allsidig kredittkort som passer til de fleste. De punktene anmelderne hefter seg mest ved og som er med til å gjøre kortet allsidig får du her:

  • 3,65% av kjøpesummen blir ført tilbake til din konto, når du foretar kjøp på bensinstasjoner og i sko- eller tøybutikker.
  • Ingen gebyrer for å bruke kortet.
  • Lang rentefri periode.
  • Bonus på kjøp og andre tilleggstjenester.

Det er altså ingen tvil om at 365Privat MasterCard kan leve opp til behovene for de fleste. Så står du i en situasjon hvor du ikke vet hvilket kredittkort du skal skaffe deg, kan 365Privat MasterCard varmt anbefales. Her er du sikker på at kredittkortet lever opp til dine ønsker.