Kredittkort
Kredittkort

Når du skal finne det beste kredittkortet for deg, er hva kortet skal brukes til et av de viktigste spørsmålene du kan stille. Har du planer om shopping og ønsker å vente litt med betalingen, så trenger du et kredittkort med en lav rente. Skal du derimot kjøpe nye møbler, så bør kanskje heller finne et kort som gir deg gode rabatter når du handler eller andre fordeler som gjør at du sparer penger. Ønsker du et kredittkort du kan bruke på ferien, så bør du definitivt velge et der det følger med reiseforsikring, og hvor det er gratis å ta ut kontanter i løpet av ferien.

Store kredittrammer og rentefri utsettelse

Mulighetene på dagens marked er mange og det er derfor viktig å bestemme seg for nøyaktig hva du skal bruke kredittkortet til. Ta blir det lettere finne det som tilfredsstiller de kriteriene du stiller. De fleste kredittkort tilbyr i dag en kredittramme på inntil kr 100 000, og med opptil 50 dagers rentefri utsettelse på betalingen så det er de små detaljene som utgjør den store forskjellen. Sett opp dine kriterier til kortet, så er det større sjanse for at du blir fornøyd med valget du tar. Og husk at selv om du har en kredittramme på kortet, må du ikke bruke det. Pengene du bruker skal uavhengig av fordelene, betales tilbake.

Test av kredittkort

Når det gjelder hvilken type kort du skal velge, Visa eller Mastercard, så er forskjellen ikke så veldig stor. Begge kort kan brukes over det meste av verden og har vel nærmere 30 millioner brukersteder hver seg. Dette betyr at du kan reise overalt i verden uten å bekymre deg om du har med et Visakort eller et Mastercard. Ønsker du å få litt andre meninger om de ulike kortene før du bestemmer deg, så er det mange nettsider hvor du kan få hjelp til å velge. På slike sammenligningsnettsider kan du lese om de enkelte kredittkortene, se terningkast av det enkelte kort og lese om hva andre synes om kortene. Det kan kanskje hjelpe deg med valget ditt.