Flexi Visa kredittkort
Flexi Visa kredittkort

Ser du etter et allsidig kredittkort med mange fordeler, inklusive bensinrabatt, er Flexi Visa fra Santander et godt alternativ. Kortet scorer høyt i forskjellige tester og regnes også som et bensinkort. Fordelsprogrammet i dette kortet er ganske unikt og appellerer til svært mange.

Kredittkort og bensinkort

Fordelsprogrammet til Flexi Visa har mye å by på. Du må imidlertid velge selv hvilke fordeler du vil ha, ut i fra forskjellige bransjer. Dette gjøres månedlig, slik at du kan skifte alt ettersom hva behovet ditt er. Systemet er knyttet til Visa-nettverket, der de forskjellige butikkene faller inn i en bestemt kategori. Dine rabatter er da innen den kategorien du velger månedlig. I ferietiden er det vanlig å velge rabatter på ferierelaterte produkter, som flybilletter og hotell, mens du kanskje velger elektronikk før jul når du ser etter julegaver. Rabatten er 4% på alle kjøp med kredittkort, uansett hvilken kategori du velger. På bensin er dette meget bra, og en større rabatt en mange andre bensinkort kan by på. I tillegg til standardrabatten på 4%, får du rabatter helt opp til 25% på utvalgte produkter.

Øvrige betingelser

De øvrige betingelsene på Flexi Visa er slettes ikke verst de heller. Kredittgrensen er på kr 100 000, noe som er mer enn nok for de fleste. Den effektive renta er på 25,33% og temmelig midt i laget når det gjelder kredittkort. Du bør uansett sette deg inn i hvordan du bruker kortet smart, slik at du slipper rentebelastningen. Som mange andre kredittkort vi anbefaler, har Flexi Visa null gebyr på kjøp av varer og tjenester, men du må betale gebyr for uttak av kontanter. Kortet har ikke reiseforsikring innbak.