Flexi Visa kredittkort
Flexi Visa kredittkort

Dette visakortet er et av de meste fleksible på markedet når det kommer til rabatter og bonuser. Du får selvsagt de samme fordelene som med andre kredittkort, som 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Det er så og si gratis å bruke kortet, med unntak av når du skal ta ut kontanter. Her må du betale et gebyr. Du kan søke om en kredittramme på inntil kr 100 000, noe som bør holde for de fleste. Presis hvor mye du vil få i kreditt kommer an på resultatet av den kredittvurderingen som blir foretatt når du søker.

Rabatt på det meste

nettsiden til Flexi Visa finner du en rekke ulike kategorier, som er laget ut fra bransjestandarden til Visa. Her velger du ut den kategorien der du ønsker å få bonus neste måned. Kategoriene du kan velge mellom er blant annet elektronikk, klær og sko, sportsutstyr samt drivstoff og flyreiser. Ønsker du å få 4 % i rabatt på flyreiser i januar, så velger du denne kategorien for januar måned. Du kan så bytte til en annen kategori neste måned eller ha den samme kategorien hele året, det er helt opp til deg selv. Det lønner seg selvsagt å få rabatt på varer du vet du vil komme til å kjøpe en del av i en bestemt måned eller periode av året. Rent praktisk betaler du full pris på varene du kjøper og rabatten blir så trukket fra saldoen din på kortet den påfølgende måned.

Flere fordeler

Du oppnår faktisk enda flere fordeler med et Flexi Visakort. Siden kortet er en del av Santander Bank får du også tilgang til fordelsprogrammet Kickback. Her kan du handle i en rekke nettbutikker og oppnå en rabatt på inntil 15 %. Totalt er det mer enn 200 nettbutikker som deltar i programmet, blant annet CDON.com, Hotels.com og Apple. Det eneste som kreves er at du betaler med ditt Flexi Visakort når du handler i disse nettbutikkene. Sist, men ikke minst, kan du også få rabatt hos en rekke spisesteder i Norge. Det er ca. 100 restauranter og kafeer som er med i programmet og hvor du kan få rabatt ved å betale med visakortet ditt.