Kredittkort
Kredittkort

Gebyrfri VISA er et kredittkort fra Santander, som er et bankuavhengig finansselskap. Kortet er konkurransedyktig i det grunnleggende, og bringer i tillegg med seg en meget god fordelspakke, slik som alle kort fra Santander. Bruker du kortet til å handle for er der mange penger å spare. Bonusene som følger med kortet fungerer som rabatter. Med dette kredittkortet betyr også gebyrfri, faktisk gebyrfri. Der er ingen skjulte kostnader forbundet med bruken av kortet. Kortet har også en høy kredittramme på hele kr 100 000, noe som er tilstrekkelig for de fleste vanlige situasjoner.

Hva gjør Santander Gebyrfri VISA til et av de beste kredittkort?

Med mange vanlige kredittkort og bankkort legges det ofte på et lite gebyr når du handler eller tar ut penger i minibank. Med Gebyrfri VISA slipper du unna alle slike skjulte kostnader. Samtidig har kortet en relativt lav kredittrente på 23,41%. Dette er uansett ikke noe som trenger få konsekvenser, hvis du bruker kortet riktig. Varekjøp er rentefrie i hele 50 dager etter kjøpsdatoen. Kun uttak av penger i minibank belastes øyeblikkelig med rente, men det er ikke noe som man trenger bruke kortet til, selv om det er uten gebyr, hvis man skulle være i en knipe. På toppen av det hele gir kortet deg en reiseforsikring når du bruker til å betale halvparten av reisen.

Hvordan skaffer du deg kredittkort fra Santander?

Du kan søke om kredittkort på Santander sin hjemmeside. Det tar kun et par minutter, og du får svar i løpet av et par dager. Etter dette tar det vanligvis en uke, før kortet kommer i posten.