Gebyrfri Visa kredittkort
Gebyrfri Visa kredittkort

Gebyrer på kortbetaling er gammeldags, mener mange. Og vi er selvfølgelig helt enig – med dagens banksamfunn er man nærmest nødt til å bruke et kort, og da bør man ikke betale ekstra for det. De færreste kredittkort (se alle de beste kredittkortene på forsiden) har gebyrer på varekjøp, men Gebyrfri Visa strekker seg enda lengre og gir oss null gebyrer på uttak fra minibank – både innen- og utenlands!

Perfekt for reise

For der mange kredittkort tar 1% av beløpet i tillegg til et fast gebyr for hver gang du skal ta ut penger, er det ingen skjulte kostnader med Gebyrfri Visa. På denne måten slipper du å ta ut store summer bare én gang når du er i utlandet, og kan heller besøke minibanken med jevne mellomrom. Trygt og bra!

Kortet har også inkludert reiseforsikring, noe som er optimalt dersom du betaler mer enn halvparten av reisen med det.

Gunstige betingelser

Med en kredittgrense på hele kr 100 000 har du alltid mye penger i bakhånd dersom det skulle være behov for det. Gebyrfri Visa har også 50 dager med rentefri periode, altså kan du bruke kortet gratis i nesten to måneder før rentene begynner å løpe.

Etter rentefritaket vil renten være på 23,41%, noe som er smått dyrt, slik at vi heller anbefaler deg et forbrukslån hvis du ikke skal betale innen de 50 dagene.