Kredittkort
Kredittkort

Har man et kredittkort, som er mye benyttet, bør en også benytte det smart. Det vil si minst mulig utgifter på benyttet kreditt, og samtidig kunne spare penger gjennom fordelspakker. Santanders Gebyrfri Visa er vår favoritt innen denne typen kort.

Navnet sier egentlig alt – Gebyrfri Visa

I utgangspunktet kommer dette kortet med kr 100 000 i øvre kredittgrense. Likevel kan enkelte oppleve å få denne satt lavere. Dette da Santander vurderer kredittgrensen blant annet etter alder og årsinntekt. Den effektive renten er 23,41%, som er fullt konkurrerbart opp mot andre kredittkort. Er man en smart kredittkortbruker benytter man ikke mer kreditt enn hva en kan betale inn i løpet av den rentefrie perioden på 52 dager. Dette kortet kommer altså helt uten gebyrer innenlands, men vær obs på at kontantuttak i utlandet har gebyrer. Gebyret vil da være et valutapåslag på 1,75%.

Godt fordelsprogram

Det er lett å tro at et gebyrfritt kredittkort ikke kommer med så mange andre fordeler. I dette tilfellet er det helt feil, da det er et omfattende fordelsprogram med kortet. Brukerne har tilgang til Santanders brede KickBack program, som betyr at en får rabatter i form av penger tilbake. Dette trekkes fra på din månedlige faktura. Du kan spare penger på klær og sko, overnatting på hotell, eller hva med billigere mobiltelefoner? Det du skal passe på når du får kortet er at du registrerer deg i rabattsystemet. Dette gjør du enkelt på gebyrfritt Visas hjemmeside. Rabatter og null gebyrer – tror ikke du er uenig i at dette er et av de beste kortene.