Kredittkort
Kredittkort

Kontantuttak i Norge og i utlandet kan være en stor kostnad både med vanlige bankkort og kredittkort. Derfor er det viktig å velge et som er dedikert for å gi lave kostnader til deg når du skal handle eller ta ut penger. Dette kan et utvalg av gebyrfrie kort hjelpe deg med, og selv om du kanskje må oppgi noen av godene i de tradisjonelle kredittkortene, vil disse kunne være gode ekstrakort for å spare penger på kontantuttak.

Ta ut penger gebyrfritt med kredittkort

Det er mange som velger å ta ut penger med kredittkort, og det er ikke rart. Kontantuttak er spesielt risikabelt, noe man kjenner god til gjennom nyhetssaker om skimming og minibanksvindler. Ved å benytte et til å ta ut penger, er man forsikret mot svindel og vil lettere få eventuelt misbrukte penger tilbake. Dette gjelder ikke alltid ved bruk av vanlig bankkort for kontantuttak. Dessuten kan det løpe store ekstrakostnader i form av gebyrer på uttak ved bruk av bankkort, da bankene ikke vil betale konkurrerende banker for at du skal få ta ut penger. Gebyrfrie kort lar deg ta ut penger både hjemme og i utlandet helt uten ekstra gebyrer og avgifter.

Credits Visa er 100% gebyrfritt

Et godt for gebyrfrie uttak er Credits Visa (les omtale). Dette uavhengige kortet fra BB Finans har ingen eksklusive bonuser eller rabatter med på kortet, men kan derimot tilby gebyrfrie varekjøp og gebyrfritt kontantuttak, og har heller ingen årsavgift eller ekstra kostnader. Dermed vil du ha god kontroll på økonomien din om du benytter Credits Visa til kontantuttak både innenlands og utenlands. Du får også reise- og avbestillingsforsikring inkludert om du betaler minimum halvparten av reisen din med kredittkortet, noe som er en god ekstra gode å ha på et gebyrfritt kredittkort. Merk derimot at som ved alle andre kort, begynner rentekostnader å løpe øyeblikkelig ved kontantuttak. Så for å få fult utbytte av gebyrfrie uttak, bør man betale inn på kortet så snart som mulig etter bruk.