Kredittkort
Kredittkort

Trenger du ekstra penger raskt kan et gebyrfritt kredittkort være en bra løsning. Velger man å bruke et gebyrfritt kort kan man ta ut penger i minibanker gratis. Dette kan man gjøre både i Norge og i utlandet. Bruker du et vanlig bankkort i minibanker i utlandet kan det komme en del kostnader i tillegg.

Ta ut kontanter uten ekstra kostnad med kredittkort

Når du bruker et kredittkort til å handle deg varer eller for å ha ekstra kontanter må man huske at renten begynner å løpe. Det er viktig at man passer på å betale tilbake det man tar ut ifra kredittkortet. Derfor vil det lønne seg å bruke ett gebyrfritt kort på ferie Enkelte av minibankene har egne gebyrer som kommer ekstra når man tar ut penger. Dette vil bare påvirke deg som tar ut penger med et vanlig bankkort eller et vanlig kredittkort. Bruker du et gebyrfritt kredittkort vil dette ikke påvirke deg.

Mange gebyrfrie kredittkort på markedet

Det fins mange forskjellige storbanker som kan tilby deg uttak i minibanker verden over uten ekstra kostnader. Alle disse bankene har en del ting til felles. Dette vil være at alle varekjøp og kontant uttak er gebyrfrie. Du vil også få en inkludert reiseforsikring om betaler inntil 50% av reisen med ditt gebyrfrie kredittkort. Noen av bankene som kan tilby deg disse gebyrfrie kredittkortene er, VIP Credit Card, Credits Visa, Bank Norwegian eller Gebyrfri Visa fra Santander Consumer Bank. Disse bankene har ulike fordeler ekstra i sine gebyrfrie kort. Så når du skal velge det riktige kortet for deg er det viktig å sjekke fordelene hos de forskjellige bankene.