Kredittkort
Kredittkort

Det høres kanskje utrolig ut, men den populære banken Santander har laget et kredittkort som er 110 prosent gratis for deg å bruke, enten du reiser til utlandet for å gjøre et uttak, eller skal handle i en butikk her hjemme i Norge. Hvis vi avslører at kortet også har reiseforsikring inkludert, så er dette et kort som bør få hedersplassen i lommeboka eller kortmappa.

Ingen gebyrer

Med navnet Gebyrfri Visa er det ganske så åpenbart – dette kortet koster deg ikke noe å bruke. Det er kr 0 i gebyrer på uttak i minibank både innen- og utenlands, samtidig som varekjøp ikke koster noe som helst. Man kan få opp til kr 100 000 i kreditt, og fordelene strekker seg til å inkludere reise- og avbestillingsforsikring, noe som gjør dette til det ultimate kredittkort for den som ofte er i farten.

Det viktigste punktet er altså at det ikke koster noe ekstra å gjøre uttak i minibanker, noe som er en fellesnevner for de aller fleste andre kredittkort (de beste kredittkortene finner du her). Da slipper du å ta ut en tykk seddelbunke i starten av ferien for å spare penger, noe som gjør det til et mye tryggere kort å ta med seg på ferien.

De ytterlige betingelsene gjør ikke kortet til noe førstevalg, men holder man seg innenfor de 50 rentefrie dagene, er dette et kort som koster deg ingenting.