Bank Norwegian kredittkort
Bank Norwegian kredittkort

Hvis man ser etter et kredittkort, så er det mange forskjellige merker tilgjengelig. Det er små forskjeller mellom de kredittkortene, og derfor er det viktig å se hva du bruker kortet til. For alle som reiser mye, anbefales så absolutt Norwegian kortet. Dette kortet har spesielt gode vilkår når det kommer til å kjøpe billetter hos Norwegian, og det er ingen gebyrer på uttak i minibank i utlandet. Det er et lite gebyr, 39 kr, per uttak i minibank i Norge, men ingen gebyrer ved vanlig bruk. Den høyeste cashpoint utbetalingen du får er på 20% cashpoint når du kjøper fullpris flybiletter til utlandet hos Norwegian. Kjøper du lavpris flybiletter, får du 5%. I de fleste butikker gir Norwegian kortet deg 1% cashpoint, vel verdt å få med seg.

Reiseforsikring er enda et pluss

Mange kredittkort inkluderer en gratis avbestilling-og reiseforsikring. Norwegian-kortet, som er et av de beste kredittkort for de som reiser mye, har selvsagt en slik forsikring. Denne forsikringen har flere gode fordeler som skiller dem fra konkurrentene. Spesielt fordelaktig er at reiseforsikringen ikke bare dekker korteier, men og dekker ektefelle og barn som er med på reisen. Det eneste kravet er at man betaler minimum halvparten av reiseutgiftene med Norwegian-kortet.

Rentefritak og maks kreditt

Alle kredittkort har en viss periode med rentefritak. I tillegg ligger det en forhåndsgodkjent lånesum på kortet. Denne summen er tilgjengelig når du trenger det, og du bestemmer selv hvor fort du vil betale tilbake lånet. Betaler du hele lånet når regningen kommer, slipper du renter og lånet er effektivt gratis. Norwegian har solid rentefri periode på hele 45 dager. I tillegg er det mulig å søke om hele 100 000 kroner i topp kredittgrense. Dermed kan du enkelt pusse opp badet eller kjøkkenet. Hvis du ikke ønsker å betale ned hele summen når regningen kommer, står du fritt til å dele opp innbetalingen som det passer deg. Du må betale minimum summen, men resten er opp til deg. Husk bare at rentene begynner å løpe på lånesummen etter de første 45 dagene. Norwegian kortet utstedes av Bank Norwegian, men du behøver ikke å bytte bankkonto eller hovedbank. Norwegian-kortet vil komme i tillegg til dine vanlige banktjenester.