yA kredittkort
yA kredittkort

yA kredittkort ble etablert i 2006 og har siden da blitt mer og mer populært blant nordmenn. Ettersom dette kredittkortet er tilknyttet visa-systemet, kan det brukes i alle butikker som aksepterer visa kort. Dermed kan du bruke kortet slik du alltid har brukt kredittkortet ditt. I tillegg får du en god kredittgrense, helt opp til kr 100 000. Dette er nok til å dekke de fleste uforutsette utgifter eller investeringer du ønsker å gjøre. Det er ingen renter på summen i de første 50 dagene. Etter dette kan du velge å betale minimumsummen og dele opp tilbakebetalingen slik du ønsker. Du kan og betale inn hele summen med engang og da vil du ikke få renter i det hele tatt. I praksis et gratis lån i 50 dager!

yA kredittkort sitt fordelsprogram

yA kredittkort gir deg tilgang til et stort antall forskjellige rabatter på en rekke butikker. Rabattene dekker alle bransjer, så du vil ganske sikkert finne et godt tilbud på et produkt du liker. Du får eksklusive spesialtilbud på hotellovernattinger, reise, leiebiler, klær, sko og helse/velvære for å nevne noen. I tillegg til de gode rabattene, får du og en gratis reiseforsikringen. Denne forsikringen slår inn når du bruker kortet til å betale minst halvparten av reiseutgiftene. En ekstra god fordel med yA kredittkort er at reiseforsikringen dekker inntil tre andre medreisende, i tillegg til korteieren.

Alle detaljene om yA kredittkortet

Du søker enkelt om yA kredittkortet på nettet, og dette er tilgjengelig for alle som er over 23 år. Du kan låne opp til 100 000 kr og det er 50 dagers rentefritak.