Ikano Visa kredittkort
Ikano Visa kredittkort

På det Norske markedet finnes det et stort utvalg kredittkort å velge mellom (se vår oversikt), og noen ganger kan det være vanskelig å vite akkurat hvilket kort du burde gå for. Ikano Visa eies av Ikano bank, og denne banken ble i sin tur grunnlagt av Ingvar Kamprad som er kjent for IKEA-konseptet. Ikano har blitt et populært alternativ blant de som ønsker seg et kredittkort med varierte fordeler samt rabatter. En av de beste fordelene er 1% rabatt på alle kjøp i dagligvareforretninger, og for en familie med et stort husholdningsbudsjett kan dette fort bli mye penger.

Et kredittkort med mye å by på

Det som videre gjør Ikano Visa (les full omtale av kortet her) til et ypperlig alternativ er de rabattene som tilbys hver måned. Hver måned vil selskapet tilby rabatter som gjelder for bestemte kategorier med opptil 10% avslag ved kjøp av varer som passer til denne beskrivelsen. Et eksempel på dette er «underholdning», hvor du får refundert 10% av kjøpesummen dersom du tar med hele familien på kino for å se film. Kategoriene endrer seg hver måned, og bestemmes av administrasjonen i banken. Du må derfor selv følge med på Ikano Bank sine hjemmesider for å se hvilke rabatter du kan få med kredittkortet.

Andre unike fordeler med kredittkortet

Kredittkortet har også den spesielle fordelen at du som kunde kan velge å betale tilbake summen på et senere tidspunkt. Dette betyr at du kan utsette kredittkortregning dersom du i en tidsperiode har mindre penger å rutte med. Det eneste som kreves er et mindre gebyr, og du kan få utsatt betalingen inntil 9 måneder av gangen. Med det sagt, det beste er selvsagt å betale før rentene begynner å løpe. I tillegg har kortet også egne typer kategorirabatter, med enda høyere avslag. Følger du godt med på Ikano sine nettsider kan du komme over et tilbud innen spesielle kategorier som gir deg inntil 25% avslag på de varene det gjelder.