Kredittkort
Kredittkort

Enten du trenger overbevisning på hvorfor du bør eie et kredittkort, eller bare ønsker en skriftlig dokumentasjon når noen prøver å motsi deg, så skal vi i denne artikkelen se på gode grunner til at du nettopp bør skaffe deg et slikt kort.

Langt flere fordeler enn ulemper

For det første, så er kredittkort langt sikrere enn vanlige bankkort. Ikke bare fordi at du er beskyttet av andre lover når du bruker et slikt kort, som vil gjøre at du for eksempel får refundert penger for avlyste konserter eller fly fra banken, men også fordi det ikke er dine egne penger du bruker. På ferie vil du for eksempel da unngå at din personlige konto blir tappet ved eventuell svindel.

Dessuten har kredittkort mange innbakte bonuser, i form av benspinsparing, cashback (penger tilbake når du handler), reiseforsikring og ikke minst at du kan ha penger i bakhånd dersom du skulle trenge det. Fordelene er uendelige!

Ta den helt ut

Med et gebyrfritt kredittkort blir fordelene om mulig enda større – da betaler du ikke en eneste krone for å bruke kortet. Dette gjelder også ved uttak i minibanker, noe som betyr at du kan ta ut penger flere ganger på ferie i utlandet uten å bekymre deg for gigantiske gebyrer.