Kredittkort
Kredittkort

Det er ingen tvil om at det er mange fordeler med å eie et kredittkort, noe vi har skrevet utallige artikler om her på nettstedet. Men en av de aller største er en fordel som de aller fleste nordmenn kan dra stor nytte av – nemlig at man får gratis reiseforsikring dersom man betaler reisen med et slikt kort.

Slik får du gratis reiseforsikring

Alt du behøver å gjøre for å få gratis reiseforsikring når du skal på ferie, er å betale minst halvparten av reisekostnadene (transport/overnatting) med kredittkortet. Vel – nå er det også viktig å være klar over at slettes ikke alle kredittkort har reiseforsikring inkludert, så dette må du naturligvis sjekke på forhånd. Utover dette så er det ikke noe mer hokus-pokus, og de fleste reiseforsikringer dekker også hele reisefølget. Det betyr at både du og familien kan føle dere trygge på ferie, uansett hvor i verden dere reiser. Men husk at hvert kredittkort kan ha ulike vilkår og dekningsgrad, så les deg opp på dette!

Massevis av fordeler på ferie

Et kredittkort er uansett en god partner på reisen, enten du skal bruke kortet for å få reiseforsikring eller til andre ting. Man kan nemlig dra nytte av fordeler som gebyrfrie uttak i minibanker, samtidig som man er bedre beskyttet mot svindlere. Så rådet vårt er enkelt – ta alltid med deg et slikt kort på reise!