VIP Credit Card kredittkort
VIP Credit Card kredittkort

Kredittkortet VIP Credit Card har kanskje alt som et godt kort bør ha. Her snakker vi gode betingelser, bonuser, reiseforsikring og vår største favoritt – ingen gebyrer. Er du innehaver av dette kortet, så kan du snart begynne å høste fruktene av alle fordelene!

Gode betingelser

VIP Credit Card er et kredittkort med en passe høy kredittgrense på kr 100 000. Den effektive renten på akseptable 22,90% gjør at det neppe er noen krise dersom du ikke skulle rekke å tilbakebetale all kreditten etter at de 50 rentefrie dagene har løpt ut.

Kortets kanskje beste punkt kommer dog først nå – det passer seg utmerket for reiser. Reiseforsikring er nemlig inkludert, samtidig som VIP Credit Card er 100% gratis i bruk. Du betalinger ingenting for å dra det i en forretning, og det er heller ingen gebyrer for uttak i minibanker – både innen- og utenlands. Vi elsker det!

Mange innbakte fordeler

Som om ikke det var nok så har VIP Credit Card også sikret seg en rekke eksklusive avtaler med både restauranter, treningssenter og nattklubber. Drar du frem kortet ditt på sistnevnte kan du spasere forbi køen uten å betale én krone i inngang.

Søk om kortet hos yA Bank og du vil garantert ikke bli skuffet. VIP Credit Card er for oss det nærmeste man kommer et komplett kredittkort med mange bruksområder.