Kredittkort
Kredittkort

På leting etter norges beste kredittkort er det en gjenganger som går igjen, og det er 365Privat MasterCard utstedt fra 365Direkte ( et selskap i Danske Bank). Kortet får toppkarakter i mange tester av kredittkort. I de fleste testene ligger det til grunn at kredittkortbrukeren er disiplinert (dette betyr at du kun bruker kortet til varekjøp, og at du alltid betaler fakturaen fra kortselskapet ved forfall). For deg som trenger å låne penger av og til, er nok 365Privat MasterCard norges beste kredittkort.

365Privat MasterCard

365Privat MasterCard gir deg fantastiske 3,65% cashback i tre bransjer; bensinstasjoner, klesforretninger og møbelbutikker. Dette betyr at du får nesten fire prosent av kjøpesummen tilbake, hver gang du handler i disse bransjene, og dette i hele verden. Pengene trekkes fra din neste faktura fra kortselskapet, så alt går 100% automatisk. Enklere blir det ikke!

Også andre fordeler!

I tillegg til cashback, så får du også en rekke andre fordeler gjennom 365Privat MasterCard! Du kan få 10% rabatt på en rekke attraktive varer og tjenester, blant annet; bilutleie, strømavtale, hotellovernattinger og reiseforsikring. Her er det er altså verdt å merke seg at reiseforsikring ikke er inkludert i kortet (som er ofte er inkludert ved kjøp av reiser med andre kredittkort).

Hvordan bli kunde i 365Direkte?

Det er enkelt å bli kunde i 365Direkte, dette gjør du ved å fylle ut et søknadsskjema på hjemmesidene til selskapet, deretter blir denne behandlet automatisk (der og da), og svar på søknaden kommer med en gang. Husk å signere med BankID, så slipper du å hente kortet på postkontoret! Du trenger selvfølgelig ikke å skifte ut din daglige bankforbindelse.

Trenger du forbrukslån istedenfor? Les mer om forbrukslån på http://www.finnforbrukslån.no.